Image

Vrouwenpraatgroep voor anderstaligen bij Wonen Plus Welzijn hervat na de zomerstop

Gepubliceerd: 14 augustus 2024

Ben jij op zoek naar een warme plek waar taal, cultuur en vriendschap samenkomen? Een ruimte waar jouw verhaal telt, ongeacht jouw achtergrond? Dan nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan onze vrouwenpraatgroep voor anderstaligen bij Wonen Plus Welzijn.

Na de zomerstop beginnen we weer met onze bijeenkomsten. Vanaf dinsdag 3 september 2024 ben je van harte welkom in het pand van Wonen Plus Welzijn op Kruiswijk 14A in Anna Paulowna (naast het station). Dit is een open inloop, speciaal voor vrouwen van elke afkomst. De bijeenkomsten starten om 11 uur en zullen tot 13 uur duren. Vanaf dinsdag 3 september zullen deze bijeenkomsten wekelijks, op de dinsdag, plaatsvinden.

De toegewijde vrijwilligers zullen zorgen voor een warme en gastvrije sfeer, waarin men elkaar kan ontmoeten. Er wordt een (kleine) vrijwillige bijdrage gevraagd voor koffie/thee.

De vrouwenpraatgroep voor anderstaligen is een open inloop, waar de deuren wijd openstaan voor vrouwen van diverse achtergronden en leeftijden. De groep biedt niet alleen de kans om kennis van de Nederlandse taal te verbeteren, maar ook een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te smeden en culturen te delen.

Dus, zoek jij een kans om nieuwe mensen te ontmoeten of de Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren? Zet dan dinsdag 3 september in je agenda en kom langs bij Wonen Plus Welzijn op de vrouwenpraatgroep voor anderstaligen! Voor meer informatie over deze groep kan er contact opgenomen worden met het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn via annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl.

Overig nieuws