Boog onder

Schagen

Wonen Plus Welzijn is voor iedereen die praktische diensten en/of advies nodig heeft om op een goede manier thuis te kunnen wonen en graag actief mee (blijft) doen in de samenleving. 

Voor actuele informatie over onze diensten, bekijk onderstaande buttons. Of neem contact op met onze servicepunten. Zie de contactgegevens op deze pagina.   

Neem contact met ons op

Een vraag stellen of iets aanvragen op het gebied van wonen, zorg of welzijn? Dat kan bij de deskundige vrijwilligers van het Servicepunt. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en op de hoogte van ondersteuningsmogelijkheden, diensten en activiteiten. Indien de juiste kennis niet voorhanden is, wordt u doorverwezen naar een beroepskracht. 

In de stad Schagen en de dorpen Waarland, Warmenhuizen, Dirkshorn en Tuitjenhorn, alsook in de dorpen van Oud-Zijpe kunt u terecht bij Graag Gedaan, onderdeel van Wonen Plus Welzijn. De vrijwilligers van Graag Gedaan kunnen vervoer voor u regelen en bijvoorbeeld klusjes en tuinwerk verrichten. In de omliggende dorpen bezorgen de vrijwilligers van Graag Gedaan daarnaast ook koelverse maaltijden.