Boog onder

“De Verbinding”

De Verbinding Julianadorp

De Verbinding is een begrip in Julianadorp. Een groep enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers houdt zich al jaren bezig met het coördineren en organiseren van activiteiten voor gasten uit heel Den Helder en in het bijzonder voor de ouderen. Dit vindt plaats in het ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp. 

Wilt u informatie over alle activiteiten in de Verbinding? Klik hier of neem gerust contact op met
Peter Offermans via tel. 06-53439462. 

Ontmoetingsgroep 

In mei 2021 is er in De verbinding een ontmoetingsgroep van Wonen Plus Welzijn en Zorggroep Tellus gestart voor mensen die wat extra ondersteuning of meer structuur nodig hebben. Op diverse dagen van de week tussen 09.30 uur en 16.00 uur, staan onze vrijwilliger en een beroepskracht voor de bezoekers klaar. De bezoekers vullen met elkaar, ieder met de eigen interesse, wensen en mogelijkheden, de dag in. Wie graag een keer komt kijken, is van harte welkom.

Voor deze ontmoetingsgroep zijn we op zoek naar vrijwilligers die de beroepskracht graag ondersteunen. Denk hierbij aan het verzorgen van koffie en thee en de lunch. 

Contact
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Jannet van Baaren via tel: 06-82563787. Of mail naar j.vanbaaren@wonenpluswelzijn.nl