Image

Bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon zondag 30 juni 2024

Gepubliceerd: 12 juni 2024

Deze bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon vindt plaats op zondag 30 juni in Den Oever, het Vikingschip (Robbenoordstraat 11A). De bijeenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefnemers in samenwerking met Wonen Plus Welzijn.

De middag start om 14.30 uur, met inloop vanaf 14.00 uur. We zullen met elkaar een pubquiz spelen, waarbij een prijsje te winnen valt.

Kom gezellig langs, voel je welkom en ontmoet elkaar!

Ter plaatse zullen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn. Er wordt voor lekkere versnaperingen gezorgd. Voor drinken wordt echter een kleine bijdrage gevraagd.  

Het Regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ben je jonger dan kun je eventueel onder begeleiding komen.

Elke laatste zondag van de maand is er een bijeenkomst van het Regenboognetwerk van 14.00 tot 17.00 uur. We kijken uit naar jou en bieden een inspirerende, veilige en uitnodigende omgeving.

We toeren door heel Hollands Kroon; van Den Oever, Wieringerwerf en Anna Paulowna naar Lutjewinkel. 

Wil je aansluiten en meedoen met de volgende voorbereidingen? Dan ben je ook welkom! Samen maken we de vrijwillige inzet nog leuker.

Je kunt reageren via de mail regenboognetwerkhk@gmail.com

Voor meer informatie zie de website www.rnhk.nl of Facebook Regenboog Netwerk Hollands Kroon.

Overig nieuws