Image

Bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon

Gepubliceerd: 22 mei 2024

In Hollands Kroon vindt op zondag 26 mei 2024 een bijeenkomst plaats van het Regenboognetwerk in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Het adres: Loggersplein 1. De organisatie is in samenwerking met Wonen Plus Welzijn. 

De middag start om 14.30 uur, de inloop is vanaf 14.00 uur. We nodigen de deelnemers uit om een leuk, grappig, spannend of inspirerend boek mee te nemen om hierover in gesprek te gaan met elkaar. Vanuit de bibliotheek zijn ook boeken beschikbaar om over in gesprek te gaan. Kom gezellig langs, voel je welkom en ontmoet elkaar! 

Ter plaatse komen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen aan bod. Voor lekkere versnaperingen wordt gezorgd. Voor drinken wordt een kleine bijdrage gevraagd (er is geen pin aanwezig, dus graag kleingeld meenemen). 

Het Regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ben je jonger, dan kun je eventueel onder begeleiding komen.

Elke laatste zondag van de maand is een bijeenkomst van het Regenboognetwerk van 14.00 tot 17.00 uur. We kijken uit naar jou en bieden een inspirerende, veilige en uitnodigende omgeving.

We toeren door heel Hollands Kroon; van Den Oever tot Wieringerwerf en van Anna Paulowna tot Lutjewinkel.  

Wil je aansluiten en meedoen met de volgende voorbereidingen? Dan ben je ook welkom! Samen maken we de vrijwillige inzet nog leuker.

Je kunt reageren via de mail regenboognetwerkhk@gmail.com

Voor meer informatie, zie de website www.rnhk.nl of Facebook Regenboog Netwerk Hollands Kroon.

Overig nieuws