Image

Graag mensen helpen in Dijk en Waard? Dan zoeken wij u!

Gepubliceerd: 22 juli 2024

Vindt u het ook belangrijk dat er in uw buurt naar elkaar wordt omgekeken en wilt u hierin iets betekenen? Neem contact met ons op en word Buurtverbinder in Dijk en Waard! 

Buurtverbinders vinden het belangrijk om te weten hoe het met buurtbewoners gaat. Ze kennen de mensen en weten wat er speelt. U bent de oren en ogen van de buurt en deelt signalen of zorgen. U vindt het belangrijk om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen door gezamenlijk een activiteit te organiseren. U brengt de wensen van de buurt in kaart en bundelt krachten en talenten. Bewoners bepalen zelf wat de buurt nodig heeft en waar zij zich voor willen inzetten. Als Buurtverbinder kun u uw eigen tijd indelen.

Training
Buurtverbinders die zich aanmelden krijgen een training om de schatten van de buurt in kaart te brengen en de juiste vragen te stellen om de saamhorigheid te vergroten. 

Heeft u belangstelling in deze mooie vrijwilligersfunctie, waarbij u het verschil kunt maken in de buurt? Leuk!

Voor meer informatie of aanmelding, neem contact op via tel. 072-5717170 of e-mail buurtverbinderdenw@wonenpluswelzijn.nl. Vraag naar Martine of Ferry.

 

 

 

 

Overig nieuws