Image

Simone Visser-Botman benoemd tot Directeur-Bestuurder van Wonen Plus Welzijn

Gepubliceerd: 5 september 2024

De Raad van Toezicht van Wonen Plus Welzijn is verheugd om de benoeming van Simone Visser- Botman als nieuwe directeur-bestuurder bekend te maken.

Simone brengt een schat aan ervaring mee in de welzijnssector en heeft een sterke visie op het versterken van de maatschappelijke betrokkenheid binnen onze gemeenschap. Met haar ervaring en bevlogenheid zal zij een belangrijke rol spelen in het verder versterken van onze organisatie en het realiseren van onze missie om iedereen deel te laten nemen aan de samenleving, in het bijzonder mensen in een (tijdelijke) kwetsbare positie.

Simone neemt het stokje op 1 oktober over van Peter de Wit, die nog enige tijd bij Wonen Plus Welzijn blijft. Hiermee is goede overdracht van de werkzaamheden verzekerd.

Marcel Reijven, voorzitter van de Raad van Toezicht: "Met Simone Visser-Botman halen we een bevlogen leider in huis, met het hart op de juiste plaats. We hebben er echt vertrouwen in dat zij Wonen Plus Welzijn verder zal brengen in haar missie om mensen in een kwetsbare positie optimaal te ondersteunen. Het is fijn dat Peter de Wit beschikbaar is om haar goed in te werken."

Wonen Plus Welzijn, actief in regio Noord-Holland-Noord, is er voor iedereen die praktische diensten, advies of ondersteuning nodig heeft om op een goede manier thuis te kunnen wonen en deel te kunnen nemen aan de samenleving.

 

Overig nieuws