Image

Vrijwillig Welzijnsondersteuners gezocht!

Gepubliceerd: 16 oktober 2024

Zou je af en toe een uurtje van je kostbare tijd in willen zetten voor een ander? En vind je het leuk om regelmatig bij iemand op bezoek te gaan? Om bijvoorbeeld een wandeling te maken, samen te fietsen, een spelletje te doen of een praatje te maken? Heel fijn om dat van je horen! We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om kennis met elkaar te maken en te bespreken wat goed bij je zou passen. We gaan voor een goede match tussen de persoon die hulp vraagt en jou als vrijwilliger.

Anneke:

“Iedere 2 weken bezoek ik een mevrouw en ze is altijd blij als ik er ben. Hierdoor wordt haar dag een beetje mooier zegt ze. Ik vind het fijn dat ik dit voor haar kan betekenen! Dit geeft mij veel voldoening.”

Wonen Plus Welzijn (WPW) maakt meedoen in de samenleving en zelfstandig blijven wonen mogelijk, door samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, ondersteuning te bieden aan een ieder die dit wenst of nodig heeft.

Als vrijwilliger ontvang je bij ons een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden wij deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Iedereen die actief bij ons is, is welkom bij informatieve en gezellige bijeenkomsten. Tenslotte ontvangen alle vrijwilligers met enige regelmaat een leuke attentie als dank voor de inzet.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eef Rillema of Jennifer Schneijder op tel. 0224-27 31 40.

Aanmelden kan via ons servicepunt: 0224-29 10 42 of mail naar schagen@wonenpluswelzijn.nl

Overig nieuws