Image

Maak 7 november kennis met vrijwilligersmogelijkheden in Dijk en Waard

Gepubliceerd: 18 oktober 2024

Denk jij er weleens over om je in te zetten op sociaal gebied in Dijk en Waard? Neem op donderdag 7 november een kijkje bij Wonen Plus Welzijn (WPW). Enthousiaste vrijwilligers en medewerkers vertellen je graag over alle mogelijkheden bij deze brede welzijnsorganisatie.   

Bij WPW zijn er talloze manieren om je vrijwillig in te zetten. Bijvoorbeeld bij het servicepunt, het informatief- of het vriendschappelijk huisbezoek. Als buurtverbinder ga je in gesprek met bewoners en kijkt samen wat nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen zijn en prettig met elkaar te wonen in de buurt. Graag praktisch en tegelijkertijd sociaal bezig? Zet je in als maaltijdbezorger, lokaal vervoerder, of bied abonnees hulp bij kleine (tuin)klusjes. 

WPW is er voor iedereen die praktische diensten en/of advies of ondersteuning nodig heeft om op een goede manier thuis te kunnen wonen en deel te kunnen nemen aan de samenleving.

De vele vrijwilligers die hier actief zijn vormen een onmisbare schakel op het brede terrein van wonen, welzijn en zorg. De organisatie koestert dan ook iedereen die zich voor de vele diensten en activiteiten inzet, want zij maken deze mogelijk.

Enthousiast geworden? Kom op donderdag 7 november van 10.00 tot 14.00 uur naar de Binding, Bosgroet 12 in Zuid-Scharwoude. Of bezoek op dezelfde datum van 16.00 tot 20.00 uur de Rozenlaan 2 in Heerhugowaard om een indruk te krijgen. Op die locatie zijn dan tevens leuke activiteiten en lekkere hapjes. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie, neem contact op met tel. 072-571 71 70 of e-mail naar dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl

Overig nieuws